تهران ۱۷.۷۹° كمينه ۱۴.۷۹°  بیشینه ۱۷.۹۹°
۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۴

اطلاعات تازه سازمان جهانی بهداشت از تفاوت‌های عمده کرونا و آنفلوآنزا/کرونا مهارشدنی است

سازمان جهانی بهداشت اطلاعات تازه‌ای از ویروس «کرونا»ی جدید (کووید‌ــ۱۹) منتشر کرد که برخی از این اطلاعات با برداشت‌های عمومی در مورد این ویروس متفاوت است.
کد خبر: ۱۰۸۹۰
    اطلاعات تازه سازمان جهانی بهداشت از تفاوت‌های عمده کرونا و آنفولانزا/کرونا مهارشدنی است

اخبار معاصر: تدروس آدانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: به‌خلاف آنفلوآنزا، احتمال انتشار مخفی و بدون علامت ویروس «کرونا» بسیار اندک است و همین امر میزان شیوع این ویروس را محدود و قابل مهار کرده است.

آدانوم گفت: هرچند کرونا از منظر نشانه‌ها و روش‌های انتقال شباهت‌هایی دارد، اما در عین حال اختلافات مهمی هم میان این دو ویروس وجود دارد.

به‌گفته وی، اولین تفاوت میان این دو این است که کرونا به آن سادگی که آنفلوآنزا منتقل می‌شود، قابل انتقال نیست.

دومین اختلاف این است که در [موارد ابتلا به] آنفلوآنزا، افرادی که مبتلا شده‌اند اما هنوز بیمار نشده‌اند، عامل عمده انتقال هستند، اما این اتفاق در ارتباط با کووید‌ــ19 نمی‌افتد. شواهدی که از چین یافت شده، نشان می‌دهد که تنها یک درصد موارد گزارش‌شده کووید‌ــ19 هیچ نشانه‌ای نداشته‌اند و در اغلب آن‌ها هم نشانه‌ها ظرف 2 روز ظاهر شده است.

به‌گفته آدانوم، سومین اختلاف این است که برای آنفلوآنزا درمان‌ها و واکسن‌هایی وجود دارد، اما به‌دلیل تازگی کووید‌ــ‌19، هنوز واکسن یا درمان روشنی برای آن ایجاد نشده است. وی در عین حال گفت که در زمان حاضر بیش از 20 واکسن برای کرونا در مرحله تست آزمایشگاهی قرار دارد.

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، چهارمین تفاوت کرونا با آنفلوآنزا را امکان مهار این ویروس عنوان کرد. وی گفت: چهارم اینکه ما از مهار آنفلوآنزای فصلی حتی حرف هم نمی‌زنیم، چون عملاً غیرممکن است. اما در ارتباط با کووید‌ــ19، این کار امکان‌پذیر است. ما در موضوع آنفلوآنزای فصلی به‌دنبال یافتن رد [ابتلا] نمی‌رویم، اما کشورها باید در مورد کووید‌ــ19 این کار را انجام دهند، چون این کار از [موارد تازه] ابتلا جلوگیری می‌کند و موجب حفظ جان افراد می‌شود.

وی گفت: با وجود این اختلافات، از آنجا که شباهت‌هایی میان این دو ویروس وجود دارد، دست‌کم تحقیقات برای یافتن واکسن و درمان کرونا از صفر آغاز نشده و می‌توان از تحقیقات انجام‌شده در مورد آنفلوآنزا کمک گرفت.

انتهای پیام
منبع: تسنیم
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز