کد خبر: ۲۹۰۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۰
به گفته معاون سازمان حفظ نباتات در سازمان جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ۳۰ درصد محصولات کشاورزی و غذایی ایران به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج می‌شود که این برابر سه درصد ضایعات غذایی کل دنیاست.

به گزارش پایگاه خبر یاخبار معاصر به نقل از دویچه وله، بنا بر اظهارات مسعود لطیفیان، معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات در سازمان جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ۳ درصد کل ضایعات غذایی و کشاورزی دنیا در ایران تولید می‌شود. او به خبرگزاری کار ایران، ایلنا گفت، قسمت عمده این ضایعات مربوط به مراحل برداشت محصولات کشاورزی و پس از آن است.

این مقام مسئول تصریح کرد، در حال حاضر سالیانه به طور متوسط ۱۰۰ میلیون تن محصول کشاورزی در ایران تولید می‌شود که ۳۰ درصد  آن به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج می‌شود.
به گفته لطیفیان هدررفت مواد غذایی و محصولات کشاورزی در ایران حدود ۳ درصد کل ضایعات غذایی و کشاورزی جهان است.

معاون کنترل آفات بیشترین ضایعات محصولات کشاورزی را انگور با ۳۴ درصد، نارنگی با ۳۱ درصد، پرتقال، هلو و گیلاس هریک با ۳۰ درصد دانسته است.

انتهای پیام
برچسب ها: ضایعات غذایی ، ایران
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار