دارچین ادویه خوشبو و خوش عطری است که در ایران و در کشورهایی مانند هند طرفدار دارد و در بسیاری از غذاها میتوانیم ردپایش را پیدا کنیم، از جذابترین ادویههاست که نه تنها خواص فوقالعادهای دارد که طعم غذا را نیز چندین برابر نسبت به طعم اولیه آن غذا، لذیذتر میکند.
جادوی آشپزی، بازی با طعمها و لذت ساخت ترکیبهای متنوع، داستانی است که ادویهها روایتش میکنند. ادویههای متنوعی که با ترکیبکردن آنها میتوان طعمهای متفاوت و جذابی را خلق کرد.
دارچین هم یکی از جذابترین ادویههاست که نه تنها خواص فوقالعادهای دارد که طعم غذا را نیز چندین برابر نسبت به طعم اولیه آن غذا، لذیذتر میکند.
اما پودر دارچین چطور به دست میآید؟
دارچین پوست نوعی درخت است. بعد از دو سال که از کاشت درخت میگذرد پوسته چوبی درخت را جدا میکنند، ریز ریز میکنند، این پوستهها را خشک میکنند و آسیاب میکنند.
دارچینی که ما از فروشگاهها و عطاریها تهیه میکنیم، دارچین کاسیا است و قیمت آن ارزانتر از نوع دیگری از دارچین به نام سیلان است.
دارچین سیلان هم بیشتر در امریکا و کشورهای اروپایی مصرف شده و بسیار گران هستند. این نوع از این ادویه خواص دارویی بیشتری نسبت به نوع کاسیا داشته و عوارض و مضرات آن بسیار کم است
انتهای پیام