برنج مغذی تربا اضافه کردن پوست پیاز: درحین پخت برنج به آن پوست پیاز اضافه کنید تا ویتامینهای آن را زیادتر کنید. اجازه دهید تا زمان پخت کامل برنج با هم بپزند و در آخر به راحتی پوست را جدا کنید.
پوست بیرونی سیر و پیاز منبعی غنی از ویتامینهای A,C,E و سرشار از آنتی اکسیدانها است؛ پوست سیر ضمنا منبع فلاونوئید مخصوصا نوع کوئرستین است که آنتی اکسیدان و آنتی بیوتیکی قوی است. پوست کندن سیر آنتی اکسیدان فنیل پروپانوئید را از بین میبرد که میتواند از قلب محافظت کند و همزمان با مبارزه با پروسه پیری، سیستم ایمنی بدن را بهبود میبخشد و کلسترول خون را پایین میآورد پس چنانچه پوست سیر را در بین محصولات سلامتی در بازار دیدید، تعجب نکنید.
انتهای پیام