تهران ۱۸.۸۵° كمينه ۱۶.۷۹°  بیشینه ۱۸.۹۹°
۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴
مروری بر ردپای کووید 19 بر چهره جهان

مرگ بی رحمانه در سایه شوم کرونا

این روزها متاسفانه کرونا به یک موضوع پیش و پا افتاده برای برخی از شهروندان تبدیل شده و حتی آمار سه رقمی فوتی‌ها نیز چندان برای‌شان مهم نیست، انگار مرگ برای‌مان عادی‌ شده است.
کد خبر: ۱۲۱۰۱
ویروس منحوس کرونا بیش از یک سال است که سایه شوم خود را بر سر جهانیان گسترانده است و تقریباً هیچ نقطه‌ای در دنیا نیست که تیر ترکش این بیماری به آن اصابت نکرده باشد. از زمان حاکمیت کرونا بر جهان بیش از یک میلیون نفر قربانی آن شده و تعداد مبتلایان به مرز ۵۹ میلیون نفر نزدیک شده است.

شاید یکی از دردناک‌ترین مرگ‌ها در برهه فعلی، مرگ به واسطه کرونا باشد. این بیماری شرایط متفاوتی در زندگی همه ما ایجاد کرده است که یکی از آن‌ها فوت غریبانه و دفن غریبانه‌تر مبتلایان است. به دلیل قدرت انتقال بالای ویروس، نماز میت، غسل، تدفین، تشییع و مراسم‌ ختم و غیره همگی تحت شرایط خاصی انجام می‌شود. شرایطی که زخمی عمیق و ابدی بر دل بازماندگان بر جا می‌گذارد. فرزندی که تا دیروز عزیز دل پدر و مادر بود، امروز بدون خداحافظی غریبانه در دل خاک جای می‌گیرد و پدر و مادری که تا دیروز آغوش‌شان پناهگاه امن فرزندان بود، در نهایت غربت به خاک سپرده می‌شود.

با شیوع کرونا نه صورت‌های اموات برای نگاه آخر کنار زده می‌شود و نه زن و بچه می‌توانند برای دیدار آخر بر بالین عزیزان خود بروند، این ویروس به قدری وحشتناک است که کسی حتی جرات نزدیک شدن به قبر جگر گوشه‌ خود را ندارد و تنها از راه دور است که صدای ضجه و شیون دختران و مادران و پسران و پدران به گوش می‌رسد. این صحنه‌ها به قدری زجرآور است که دل هر انسانی را به درد می آورد اما هستند کسانی که هنوز کرونا را باور نداشته و بر طبل شایعه بودن آن می‌کوبند.
روزهایی که برای‌مان خاطره شد

به راستی در روزهایی که آزادانه و بدون ماسک نفس می‌کشیدیم حتی تصور هم نمی‌کردیم روزگاری دل‌مشغولی‌های کوچک مانند رفتن به پارک، بازار، دورهمی‌های خانوادگی، رفتن به سینما و موزه و حتی حضور پنج‌شنبه‌های‌مان بر مزار اموات نیز برای‌مان خاطره و یا آرزو شود. تا همین یک سال پیش بود که در مراسم‌ عزاداری، همه فامیل دور هم جمع می‌شدند و صفر تا صد کارها از تدفین گرفته تا دادن خیرات برای متوفی را بین خود تقسیم می‌کردند. بودن‌هایی که به نوبه خودش تسلی‌بخش بازماندگان و مرهمی بر دل آن‌ها بود اما در این روزها نه تنها حضور در کنار عزیزان، حتی چاپ یک اعلامیه ساده هم ممنوع شده است.

این روزها برای کسانی که به واسطه کرونا نزدیک‌ترین کس خود را از دست داده‌اند بدتر از هر زمانی سپری می‌شود، زیرا کسی نیست که عزیزش را برای رفتن به خانه آخرت بدرقه کند و آرزوی غم آخر داشته باشد یا شانه‌هایش را بگیرد و آرامش کند.
انتهای پیام
اشتراک گذاری :
برچسب ها : مرگ بی رحمانه کرونا
ارسال نظر

آخرین اخبار روز