تهران ۲۴.۹۱° كمينه ۲۴.۷۹°  بیشینه ۲۴.۹۹°
۰۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۵
در جلسه شورای قضایی استان بوشهر:

محسنی اژه‌ای: باید هر وعده‌ای را که به مردم می‌دهیم، عملیاتی سازیم

رئیس عدلیه گفت: نباید موضوعی را به تصویب برسانیم که می‌دانیم «نمی‌خواهیم» و یا «نمی‌شود» به آن عمل کرد؛ باید هر امری را که تصویب می‌کنیم و هر وعده‌ای را که به مردم می‌دهیم عملیاتی سازیم.
کد خبر: ۷۴۵۲۵

به گزارش معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در جلسه شورای قضایی استان بوشهر، ضمن قدردانی از اقدامات مجموعه قضایی این استان در راستای کاهش حل مشکلات و مسائل مردم، بر ضرورت اجرای هرچه سریع‌تر مصوبات سفر استانی هیئت عالی قضایی به استان بوشهر به ویژه در حوزه مالی و اعتباری، تاکید کرد.

رئیس عدلیه با اشاره به عدم تحقق بخشی از مصوبات مالی سفر سال ۹۸ هیئت عالی قضایی به استان بوشهر از سوی دستگاه قضایی و استانداری بوشهر، گفت: نباید موضوعی را به تصویب برسانیم که می‌دانیم «نمی‌خواهیم» و یا «نمی‌شود» به آن عمل کرد؛ باید هر امری را که تصویب می‌کنیم و هر وعده‌ای را که به مردم می‌دهیم عملیاتی سازیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین «موحدی» دادستان کل کشور نیز در این جلسه، با اشاره به حضور میدانی تابستان سال گذشته حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در بوشهر و دستورات صادره از ناحیه قاضی‌القضات در راستای ساماندهی و تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای اموال تملیکی و گمرکات بوشهر، گفت: در نتیجه پیگیری‌های به عمل‌آمده از سوی دستگاه قضایی بوشهر و همکاری بخش‌های ذی‌ربط، از زمان سفر رییس قوه قضائیه به بوشهر در مردادماه سال گذشته تا به امروز، حدود ۹۵ درصد از اموال بلاتکلیف بنادر، گمرکات و سازمان اموال تملیکی بوشهر به ارزش بیش از چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تعیین تکلیف شدند؛ در حال حاضر هیچگونه اموال رسوبی در پارکینگ‌ها و انبارهای بنادر، گمرکات و سازمان اموال تملیکی استان بوشهر وجود ندارد.

"دادستان کل کشور: پس از سفر سال‌ گذشته، ۹۵ درصد از اموال موجود در گمرکات و انبار اموال تملیکی تعیین تکلیف شده‌اند"

خدائیان رئیس سازمان بازرسی نیز در این جلسه با اشاره به بازدید خود از مجتمع گازی پارس جنوبی در عسلویه و برگزاری جلسه سه ساعته با مدیران عامل پالایشگاه‌های این مجتمع و مسئولان پتروشیمی‌ها، گفت: خوشبختانه طی مدت اخیر و با کمک‌های مرجع قضایی، اقدامات خوب و مؤثری در راستای کاهش مشکلات پالایشگاه‌ها و‌ پتروشیمی‌های منطقه عسلویه صورت گرفته که از جمله آنها می‌توان به وصول ۳۳ هزار میلیارد تومان مطالبات پالایشگاه‌های گازی از پتروشیمی‌ها ظرف سال جاری اشاره کرد.

"رئیس سازمان بازرسی کل کشور ۳۳ همت از مطالبات مجتمع گازی پارس جنوبی وصول شده است."

وی افزود: همچنین پس از پیگیری‌ها و مکاتبات فراوان اداره بازرسی استان بوشهر در راستای جمع‌آوری گازهای ال‌پی‌جی و اقداماتی که در این زمینه صورت گرفت، گزارشی از ناحیه مسئولان امر ارائه شد ناظر بر اینکه میزان صرفه‌جویی صورت گرفته از این اقدام، حدود ۱۰۰ میلیون دلار در سال خواهد بود.

«مسجدی» رئیس سازمان پزشکی قانونی نیز در این جلسه با اشاره به حضور خود در گناوه و بازدید از بخش‌های قضایی و همچنین انبارهای اموال تملیکی این شهر، از به‌روز بودن انبارهای اموال تملیکی گناوه خبر داد.

«بابایی» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک نیز از صدور سند منطقه ویژه اقتصادی پارس شمالی در قالب ۵۶ جلد سند به مساحت ۶ هزار هکتار خبر داد و گفت: کلیه اقدامات مربوط به تهیه نقشه و مستندسازی این اقدام، بدون دریافت هیچگونه هزینه‌ای توسط همکاران ثبتی انجام شد.

«کاظمی‌فر» رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائيه نیز با اشاره به آمار ۷۲ درصدی دادرسی الکترونیک زندانیان در استان بوشهر، از راه‌اندازی ۵ دفتر جدید خدمات الکترونیک قضایی در مناطق مختلف این استان تا پایان سال جاری خبر داد.

«رفاهی» رئیس مرکز ارتباطات مردمی قوه قضائیه نیز در این جلسه گفت: همزمان با سفر هیئت عالی قضایی به استان بوشهر،  ۱۵۱ گفتگوی چهره به چهره مقامات قضایی با مردم و مراجعه‌کنندگان این استان صورت گرفت که ۱۴۴ مورد از این گفت‌وگوها در مرکز و ۷ مورد در شهرستان‌های استان بوشهر انجام شد.

وی افزود: در جریان این سفر، ۶۲۱ فقره نامه و درخواست مردمی دریافت گردید و مقرر شد که همکاران ما در اسرع وقت به این درخواست‌ها رسیدگی کنند.

رفاهی همچنین از تشکیل ۲۰ مورد پوشه پیگیری ویژه برای پرونده‌های کثیرالشاکی استان بوشهر خبر داد.

محسنی اژه‌ای در نشست خبری پایان سفر به استان بوشهر:

بالغ بر ۲۳۴ میلیارد تومان اعتبار به منظور تجهیز مراکز و مراجع قضایی استان بوشهر، در نظر گرفته شد که ظرف دو سال تخصیص یابد.

در خصوص عوارضی که طبق قانون دستگاه‌ها و بنگاه‌های آلاینده مستقر در عسلویه باید پرداخت کنند و تاکنون از این کار سرباز زده‌ بودند، اختلافی بین «محیط زیست» و «استاندار»د و همان دستگاه‌ها و بنگاه‌های مزبور وجود دارد که با پیگیری‌های دادگستری بوشهر مقرر شد در حد همان مقداری که اختلاف وجود ندارد، دستگاه‌های و بنگاه‌های آلاینده، عوارض قانونی خود را پرداخت کنند تا در مسیر جلوگیری از آلودگی بیشتر عسلویه به کار برده شود.

"رئیس قوه قضائیه عوارض آلایندگی باید پرداخت شود؛ بعضی تا یک و نیم درصد باید پرداخت کنند"

برای تجهیز امکانات و بکارگیری نیروی قضایی و اداری و بهبود وضعیت ابنیه و ساختمان‌های مراکز و مراجع قضایی استان بوشهر باید اقدام عاجلی با کمک مسئولان استانی صورت گیرد. همچنین برخی زندان‌های استان نیز به لحاظ تراکم جمعیت کیفری و کمبود امکانات، با مسائلی مواجه‌اند که باید برای رفع آنها اقداماتی را در دستور کار قرار دهیم.

در جریان سفر امروز به استان بوشهر، مصوبات سفر مردادماه سال گذشته را نیز مورد ارزیابی قرار دادیم و متوجه شدیم که وضعیت انبارهای گمرکات و بنادر و سازمان اموال تملیکی استان بوشهر بهبود پیدا کرده است و حسب گزارش اعلامی، طی مدت اخیر، بیش از ۴ هزار میلیارد تومان از اموال بلاتکلیف در استان بوشهر به فروش رسید که این امر قابل تقدیر است.

وضعیت انبارهای گمرکات و اموال توقیفی و تملیکی استان بوشهر نسبت به گذشته، ارتقاء پیدا کرده است؛ البته یک الی دو انبار  در این استان هنوز وضعیت مطلوبی ندارند و تعدادی موتور سیکلت و ماشینهای سبک و سنگین در آنها وجود دارد که در جریان سفر امروز دستور داده شد، هر چه زودتر این انبارهای محدود نیز ساماندهی شوند.

یکی از مشکلات در استان بوشهر، مسئله ته‌لنجی‌هاست؛ برخی کالاهای ته‌لنجی که وارد شهرها می‌شوند به سبب عدم برخورداری از شناسه، ممکن است به عنوان کالای قاچاق شناسایی و توقیف شوند؛ در این زمینه مقرر شد وزارت دادگستری و سازمان تعزیرات تدابیر مقتضی را اتخاذ نماید تا مردم بوشهر نیز که اقتصادشان با دریا گره خورده متضرر نشوند؛ البته ممکن است کسانی بخواهند از این وضعیت سوءاستفاده کنند و کالای قاچاق وارد کنند که باید این مقوله نیز مورد توجه قرار گیرد.

رئیس قوه قضائيه در جشن بزرگ ازدواج آسان ۲۲۰ زوج تحت پوشش سازمان بهزیستی در شهرستان بوشهر:

حکومت وظیفه دارد که زمینه ازدواج را فراهم آورد؛ همچنین خیرین نیز می‌توانند در این راستا، نقش‌آفرین باشند؛ از سویی دیگر، والدین نیز برای تسهیل امر ازدواج فرزندان خود وظایفی دارند؛ همچنین خود دختر و پسر نیز اگرچه باید پیش از ازدواج بررسی‌ها و تحقیقات لازم را به عمل آورند اما چندان نباید پیرامون مسائل جزئی، از خود حساسیت نشان دهند و باید با توکل بر خداوند و محبت و مودّت، زندگی خود را آغاز کنند

در شب میلاد موفورالسرور امیرالمومنین علی(ع)، جشن بزرگ ازدواج آسان ۲۲۰ زوج تحت پوشش سازمان بهزیستی در شهرستان بوشهر با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه برگزار شد.

رئیس عدلیه طی سخنانی در این مراسم گفت: خداوند متعال انسان را از جنس زن و مرد آفرید تا در‌ کنار هم باشند و در کنار هم به امنیت و آرامش و یک زندگی سرشار از عطوفت برسند.

رئیس قوه قضائيه در ادامه با بیان برخی از احادیث و روایات در باب ازدواج گفت: فردی که ازدواج می‌کند نصف دین خود را حفظ کرده و کسی که موجبات ازدواج دیگران را فراهم می‌آورد، خداوند را خشنود می گرداند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با بیان اینکه امروز متاسفانه سن ازدواج بالا رفته است، گفت: نباید به سبب وجود برخی مشکلات اقتصادی، از ازدواج سر باز زد چرا که خداوند متعال، متکفل اداره امور است.

رئیس دستگاه قضا گفت: حکومت وظیفه دارد که زمینه ازدواج را فراهم آورد؛ همچنین خیرین نیز می‌توانند در این راستا، نقش‌آفرین باشند؛ از سویی دیگر، والدین نیز برای تسهیل امر ازدواج فرزندان خود وظایفی دارند؛ همچنین خود دختر و پسر نیز اگرچه باید پیش از ازدواج بررسی‌ها و تحقیقات لازم را به عمل آورند اما چندان نباید پیرامون مسائل جزئی، از خود حساسیت نشان دهند و باید با توکل بر خداوند و محبت و مودّت، زندگی خود را آغاز کنند.

«محمدی‌زاده» استاندار بوشهر نیز طی سخنانی در این مراسم گفت: ما در استانداری بوشهر تمام تلاش خود را در راستای اجرای سیاست‌های جوانی جمعیت، به کار بسته‌ایم و بسیار خرسندیم که امروز تعداد قابل توجهی از جوانان ما شیوه «ازدواج آسان» را برگزیده‌اند.

انتهای پیام
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز