تهران ۲۰.۶۷° كمينه ۱۹.۷۹°  بیشینه ۲۰.۹۹°
۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۱

قدردانی از همکاری‌های دستگاه قضا برای رفع مشکلات و راه‌اندازی مجدد کارخانه روغن نباتی گلناز

مدیر عامل شرکت روغن نباتی گلناز ضمن قدردانی از مساعدت قوه قضائیه در رفع مشکلات راه‌اندازی مجدد این کارخانه گفت: در صورت دریافت کافی روغن خام، ظرفیت تولید روزانه هزار تُن محصول را داریم.
کد خبر: ۱۱۴۰۶

 

 

به گزارش معاصر ، فرزاد علی‌جانی درخصوص راه اندازی مجدد بخشی از خط تولید در کارخانه روغن گلناز کرمان با تاکید بر اینکه این کارخانه از نظر سخت‌افزاری دومین کارخانه بزرگ کشور است، گفت: کارخانه روغن نباتی گلناز تا سال ۱۳۹۳، دومین تولیدکننده روغن در سطح کشور بوده است و حدود هزار کارگر در این کارخانه مشغول بودند که در طی سنوات گذشته به خاطر مشکلات مختلف تعداد پرسنل کاهش پیدا کرده است. 
 
مدیر عامل شرکت روغن نباتی گلناز، عمده مشکلات این کارخانه را مربوط به تعهدات مالی دانست و تصریح کرد: از سال ۹۳ کارخانه دچار مشکلات مالیاتی و همیچنین دو حادثه آتش‌سوزی می‌شود و شرکت را درگیر مشکلات مالی می‌کند. 
 
به گفته علی‌جانی مشکلات ایجاد شده باعث می‌شود تا تولیدات کارخانه از ۱۵ هزار تُن در ماه به میانگین هزار و ۵۰۰ تُن کاهش پیدا کند و نهایتاً تولید کارخانه در ابتدای سال ۹۹ به صفر می‌رسد و تا ابتدای شهریور هیچ تولیدی ندارد. 
 
وی در ادامه با قدردانی از حمایت‌های دادگستری کل استان کرمان در راه‌اندازی مجدد کارخانه و تسهیل رفع موانع برای شروع دوباره تولید گفت: ابتدای سال جاری کارخانه به شرکت پویا گستر دنیا واگذار می‌شود و با مساعدت قوه قضاییه مشکل بزرگی که با سازمان آب و بخشی از مشکلات مربوط به مسائل مالیاتی برطرف و کارخانه فعالیت مجدد خود را از سر می‌گیرد. 
 
نائب رئیس هیئت مدیره شرکت روغن نباتی گلناز با اشاره به بدهی ۱/۵ میلیاردی کارخانه به سازمان آب بیان کرد: با پیگیری قوه قضائیه و رئیس کل دادگستری استان کرمان، قرار شد تا بعد از راه‌اندازی کارخانه و شروع دوباره تولید، با نصب کنتور هوشمند مصرف آب در پایان سال مشخص و حق‌آبه بر مبنای تولید محاسبه شود و سپس به سال‌های گذشته تعمیم دهند. 
 
وی ادامه داد: بخشی از مشکلات مالیاتی نیز با مساعدت رئیس کل دادگستری استان کرمان حل شده است، اما متاسفانه رئیس سازمان امور مالیاتی نسبت به ابهامات موجود در پرونده آن طور که باید پاسخگو نیست. 
 
علی‌جانی از پرداخت تمام مطالبات کارگران، بدهی‌های بانکی و سازمان‌های خدمت رسان مانند سازمان آب، برق و گاز به عنوان مهم‌ترین اقدامات انجام شده نام برد و افزود: در حال حاضر تمام ماشین‌آلات اورهال(بازآماده) شدند و قابلیت برگشت به شرایط تولید گذشته را داریم. 
 
مدیر عامل شرکت روغن نباتی گلناز دلیل تولید کمتر از ظرفیت کارخانه را سهمیه کم روغن خام اعلام کرد و گفت: شرکت بازرگانی دولتی سهمیه روغن خام را بر مبنای تولید دو سال اخیر واحد‌های تولیدی تعیین می‌کند و با توجه به شرایط چند سال اخیر کارخانه، سهمیه ما تنها ۱۵۰ تُن روغن خام است که منجر به تولید تنها ۴ هزار تُن محصول در ماه می‌شود. 


وی در ادامه با بیان اینکه درصورت دریافت کافی روغن خام، کارخانه ظرفیت تولید روزانه هزار تُن محصول را دارد، اذعان کرد: ما برای استفاده از ظرفیت کامل تولید، ماهانه به حدود ۳۰ هزار تُن روغن خام نیاز داریم که در صورت استفاده از تمام ظرفیت تولید، برای ۵۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد می‌شود. 
 
کارخانه روغن گلناز که زمانی دومین تولیدکننده روغن کشور بود و علاوه بر تامین نیاز داخل محصولات خود را به حدود ۱۳ کشور دیگر صادر می‌کرد، دارای ظرفیت خوب تولید و همچنین انبار‌های بزرگ ذخیره‌سازی در کشور است و در حال حاضر حدود ۱۰۰ نوع محصول در قالب انواع روغن‌های مایع، جامد، نیمه جامد و محصولات روغن قنادی را تولید و به بازار عرضه می‌کند. 

پایان پیام/ 

انتهای پیام
منبع: میزان
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز