اخبار معاصر: دکتر رضا راستمنش، دکتری تغذیه و رژیم درمانی راه فرار از دریافت این
میزان زیاد کالری را در گفتگویی با خبرنگار پایگاه خبری «سلامانه»، مصرف
شکلاتهایی با درصد کاکائو بالاتر- 70 درصد و بالاتر- دانست. به گفته وی یک
تکه کوچک از این شکلاتها ولع را برطرف میکند و ضمنا کالری کمتری هم
دارد.
راستمنش همچنین توصیه کرد: «شکلات داغ یا همان هاتچاکلت را با کمی شیر
بنوشید و اگر نسبت به مصرف کافئین حساس هستید به یاد داشته باشید که
شکلاتها سرشار از کافئین هستند. یک تکه شکلات چیزی حدود 23 میلیگرم
کافئین دارد و باید در خوردن آن جنبه احتیاط را در نظر گرفت».
راست منش در ادامه به معرفی انواع شکلاتها پرداخت و گفت: «شکلات خالص
همانطور که از اسمش پیداست درصد بیشتری کاکائو دارد و به پایین آمدن
فشارخونتان کمک میکند».
وی در رابطه با شکلات شیری تاکید کرد: «خوردن این شکلات چندان توصیه
نمیشود چون منبع خوبی از آنتیاکسیدانها نیست و چربی بالایی دارد».
وی شکلات سفید را هم به دلیل نداشتن دانه کاکائو و نداشتن خواص
آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی انتخاب مناسبی ندانست و در رابطه با شکلات مغزدار
هشدار داد: «چون مغز دانههای متفاوت را داخل خود دارد کالری بالاتری دارد
و باید حد تعادل را در آن رعایت کرد».
راستمنش بهترین انتخاب را شکلات تلخ دانست که تیرهترین گونه شکلات است
و طرفداران خاص خود را دارد. این دکتری تغذیه و رژیم درمانی خوردن یک تکه
از شکلات تلخ را در کاهش احساس گرسنگی و محافظت پوست در برابر آفتابسوختگی
موثر دانست.
انتهای پیام/
منبع: سلامانه
انتهای پیام