تهران ۲۵.۴° كمينه ۲۵.۴°  بیشینه ۲۵.۹۹°
۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۵
استاندار فارس:

برسی تعیین نقش پزشک خانواده در سلامت کارمندان شد

نقش سه طرفه‌ی پزشک، کارمند و سازمان مشخص و بصورت جدی ایفا شود. به تدریج باید به سمتی حرکت کنیم تا با پرسنلی که نسبت به تکمیل پرونده سلامت خود اهتمام ندارند به شیوه های ارشادی عمل شود.
کد خبر: ۶۷۷۴۰

 

 ۸۰درصد بیماری ها را در حوزه بیماری های غیر واگیر معرفی کرد و گفت:بستر مقابله با بیماری های غیر واگیر از طریق هم‌افزایی دانشگاه های علوم پزشکی با دستگاه های اجرایی میسر می شود. وی افزود:سازوکار و نقش پزشک خانواده در تامین سلامت کارکنان بررسی و شیوه انجام آن بروز رسانی شود؛نقش سه طرفه‌ی پزشک، کارمند و سازمان مشخص و بصورت جدی ایفا شود. به تدریج باید به سمتی حرکت کنیم تا با پرسنلی که نسبت به تکمیل پرونده سلامت خود اهتمام ندارند به شیوه های ارشادی عمل شود.

گیتی آنلاین_ محمد هادی ایمانیه در جلسه کارگروه اجتماعی، سلامت زنان و خانواده که در سالن شهید قاضی استانداری فارس با حضور مسئولین دستگاه‌های استانی برگزار شد، بر ضرورت اهمیت به روز رسانی اطلاعات مرتبط با این زمینه تاکید کرد و ۸۰ درصد بیماری‌ها را مربوط، به بیماری‌های غیر واگیر دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همه سازمان‌های استانی تفاهم‌نامه منعقد و زمینه اقدامات لازم برای مقابله با بیماری‌های غیر واگیر را فراهم نماید.

استاندار فارس خواستار تعیین نقش پزشک خانواده در سلامت کارمندان شد و افزود: سازوکار و نقش پزشک خانواده در تامین سلامت کارکنان بررسی و شیوه انجام آن بروز رسانی شود؛نقش سه طرفه‌ی پزشک، کارمند و سازمان مشخص و بصورت جدی ایفا شود. به تدریج باید به سمتی حرکت کنیم تا با پرسنلی که نسبت به تکمیل پرونده سلامت خود اهتمام ندارند به شیوه های ارشادی عمل شود.

وی بر جایگاه و نقش مشاورین سلامت تاکید کرد و اظهار داشت: مدیران کل دستگاه‌ها، همانند گذشته می توانند از متخصصین سلامت بعنوان مشاور در سازمان خود استفاده کنند؛ جلسات منظم و ماهیانه با ریاست معاون بهداشت دانشگاه و حضور مشاورین سلامت سازمان ها تشکیل و زمینه های افزایش سلامت پرسنل سازمان ها بررسی و راه‌کارهای علمی و عملیاتی ارائه شود.

دکتر ایمانیه، سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس را مأمور بررسیِ همکاری یا عدم همکاری دستگاه ها در ارتباط با تامین سلامت کرد و اذعان داشت: با توجه به زیرساخت های استان در حوزه سلامت از جمله خانه های بهداشت، پایگاه بهداشت، مراکز جامع سلامت و… به شرط استفاده صحیح می توانیم افراد دارای بیماری های زمینه ای را شناسایی کنیم.

وی بر ضرورت بررسی بیماری زمینه ای افراد تاکید کرد و عمده‌ترین علت سکته‌ها را این قبیل بیماری ها عنوان کرد و افزود: فشارخون، چاقی، دیابت، استعمال دخانیات، استرس، رژیم غذایی نامناسب، کم تحرکی؛ هرکدام راه درمان و شیوه های پیشگیری دارند که می بایست نقش هر سازمان و دستگاه در آن مشخص و ایفا شود.
تقدیر از دستگاه های همیار سلامت در قالب برگزاری جشنواره، ایجاد نرم افزار به منظور رصد هوشمند فعالیت های مرتبط با تامین سلامت در دستگاه های اجرایی از دیگر دستورهای این جلسه بود.

انتهای پیام
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز