تهران ۲۲.۷۹° كمينه ۲۲.۶۲°  بیشینه ۲۳.۷۹°
۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۰

بورس قرمز شد

معامله‌گران امروز در بازار سرمایه ۵۵۹ هزار و ۷۷۹ معامله به ارزش ۴ هزار و ۸۶۱ میلیارد تومان انجام دادند.
کد خبر: ۳۲۵۳۱

بورس قرمز شد
به گزارش پایگاه خبری معاصر، امروز سه شنبه (۲۰ مهر ۱۴۰۰) شاخص کل بورس با افت ۳۸ هزار و ۷۷۲ واحدی به یک میلیون و ۴۱۸ هزار واحد رسید. اما شاخص کل (هم‌وزن) نیز منفی بود و با ۱۲ هزار و ۱۸۴ واحد کاهش به ۴۰۱ هزار و ۵۷۴ واحد رسید. معامله‌گران امروز در بازار سرمایه ۵۵۹ هزار و ۷۷۹ معامله به ارزش ۴ هزار و ۸۶۱ میلیارد تومان انجام دادند.

امروز نماد‌های فارس، شستا، فولاد، فملی، کگل، شپنا و تاپیکو بیشترین تاثیر منفی را بر
شاخص کل بورس داشتند. همچنین نماد‌های فایرا، چکاپا و خنصیر نیز بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس داشتند.

اما امروز شاخص فرابورس با کاهش
۳۵۰ واحدی به ۲۰ هزار و ۴۸۴ واحد رسید. تعداد معاملات انجام شده در فرابورس نیز ۳۹۲ هزار و ۱۱معامله به ارزش ۶ هزار و ۷۹۹ میلیارد تومان با احتساب فروش اوراق دولتی بود.

امروز نماد‌های آریا، صبا، شگویا، ذوب، فرابورس و هرمز بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص 
فرابورس داشتند. نماد‌های زاگرس، فجهان و شکام بیشترین تاثیر مثبت را روی شاخص فرابورس داشتند.

بر این اساس سهامداران شرکت‌های گروه صنایع کاغذ پارس، مهندسی نصیر ماشین و حمل و نقل پتروشیمی بیشترین رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار داشتند و در مقابل دارندگان سهام شرکت‌های سایپا شیشه، پارس خزر و سیمان خزر بیشترین افت را تجربه کردند.

این گزارش می‌افزاید: در بازار‌های فرابورس ایران با معامله
۳ میلیارد و ۳۷۱ میلیون ورقه به‌ارزش ۶ هزار و ۸۸۴ میلیارد تومان در ۳۹۲ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۳۵۰ واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۰ هزار و ۴۸۴ واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز 
سهامداران شرکت‌های شیر پاستوریزه پگاه گیلان، صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز و صنایع غذایی مینو شرق بیشترین رشد را داشتند و شرکت‌های تولید و صادرات ریشمک، کشت و صنعت دشت خرمدره و پالایش نفت شیراز بیشترین کاهش قیمت را داشتند.


در همین رابطه محمود قاضی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار پول نیوز اظهار کرد: سهامداران حقیقی و حقوقی این بازارعصبانی
 و ناراحت هستند و همه انتظار تحول در این بازار را دارند. اما متاسفانه نشانه‌ها و سوسو امیدی در این بین دیده نمی‌شود.

وی افزود: قطعا کسانی که در سال قبل از مردم دعوت کردند که به بازار طلا و ارز نروند و پول خود را در بورس سرمایه گذاری کنند در وهله اول بایستی پاسخگو باشند، اما کاری است که شده و الان نمی‌شود مدیران اقتصادی و دولت فعلی بی اهمیت باشند.

این کارشناس بازار سرمایه عنوان کرد: لذا دولت باید هرچه سریعتر تصمیم بگیرد تا بیش از این ضرر این امروز و فردا کردن‌ها را فقط 
سهامداران خصوصا سهامداران جز می‌بینند.


قاضی خاطر نشان کرد: چنانکه تصمیم بازار به جهت کنترل کالا‌های اساسی مردم به معاون اول داده شده باید در خصوص بازار سرمایه که اگر اهمیت بیشتری از بازار کالا نداشته باشد کمتر نیست این امر اتفاق بیفتد.

انتهای پیام
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز