تهران ۲۱.۷۳° كمينه ۲۱.۵۱°  بیشینه ۲۲.۷۹°
۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۶
دادستان خوزستان:

برخورد با پزشکانِ زیرمیزی‌بگیر

در زمینه جرائم خورد ۱۶ درصد کاهش داشتیم که همراهی سایر دستگاه‌ها در مسئله پیشگیری از وقوع جرم صورت گرفته است. دستگاه‌های مختلف لازم است در این زمینه با سیستم قضایی همراهی داشته باشند.
کد خبر: ۶۶۸۶۴


به گزارش معاصر به نقل از عصرایران؛  صادق جعفری چگنی در مصاحبه تلویزیونی خود با شبکه استانی خوزستان به تلاش برای افزایش امنیت پایدار و جلوگیری از اخراج کارگران پرداخت.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان در این برنامه‌ی تلویزیونی گفت: مهمترین وظایف در مقام رسیدگی به پرونده‌ها در دادسرای عمومی و انقلاب استان خوزستان در سال گذشته ۳ هزار و ۲۴۴ پرونده به دادسراهای اهواز پرونده‌ی وارده داشتیم که در همین یک سال ضمن رسیدگی به پرونده‌های جاری، ۱۷۱ هزار پرونده را نیز مختومه کردیم.

وی افزود: علاوه بر مجموعه پرونده‌های وارد شده حدود ۷ هزار و ۸۰۰ پرونده از پرونده‌های گذشته را رسیدگی کردیم و در کلِ استان ۶۷۰ هزار پرونده وارده داشتیم که ۶۹۴ هزار پرونده اتخاذِ تصمیم شد. در زمینه پرونده‌های ُمسن که از ۶ ماه به بالا هستند نیز شاهد جهشی در تسریع به رسیدگی پرونده‌ها بودیم و جایگاه ما از ۱۹ به ۱۱ تغییر و ۸ رتبه سعود کردیم.

جعفری چگنی درباره‌ی زیر میزی‌هایی که برخی از پزشکان دریافت می‌کنند و باعث آزار مردم شده‌اند گفت: یکی از وظایف ما در بخش بهداشت و سلامت عمومی است که پیگیری‌های مناسبی توسط معاونت حقوق عامه طی جلساتی که با دانشگاه علوم پزشکی داشتیم انجام شد.

وی یادآور شد: جامعه‌ی پزشکی تلاش و زحمات خوبی به مردم ارائه می‌دهند که جای تجلیل دارند اما بخش محدودی نیز ممکن است چهره جامعه پزشکی را مخدوش بکنند. در زمینه‌ی فرار مالیاتی و همچنین افرادی در قالب حرفه‌ی پزشکی وارد می‌شوند و مجوز لازم را ندارند که ما ورود کردیم و پرونده‌هایی تشکیل دادیم که اقدامات خوبی نیز انجام شده است. برنامه داریم که از ابتدای سال در حوزه فرار مالیاتیِ پزشکان پیگیری‌هایی انجام دهیم و با هماهنگی سازمان امور مالیاتی و مسئله زیرمیزی از طریق سازمان تعزیرات حکومتی هم اقدامات خوبی و احکامی هم صادر شده که در شبهای آینده مدیر کل مربوطه اطلاع خواهد داد.

او گفت: اقدامات خوبی در راستای رفع مشکلات فاضلاب صورت گرفته اما کانالهای باز وجود داشته که از سال ۱۳۹۶ تا کنون ۱۱ کودک در چاه‌های فاضلاب و جوی‌های روباز کشته شدند که هفت کودک از آنها اهوازی هستند. پارسال ازسوی مردم نارضایتی وجود داشت مثل آب گرفتگی در معابر و در ابتدای امسال شاهد فوت دو کودک بودیم و بر اساس نظرات کارشناسان هم برای شرکت آب و فاضلاب و هم پیمانکارها و افرادی که مسبب این حادثه بودند پیگیری صورت گرفت و کیفرخواست کودکی که در منطقه خروسی اهواز کشته شد صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال شده و پرونده دوم نیز کیفرخواستش صادر می‌شود و با این ترک فعل‌هایی که صورت گرفته برخورد قانونی می‌شود.

تلاش برای امنیت پایدار

دادستان عمومی و انقلاب استان خوزستان اظهار کرد: در زمینه مشارکت مردم همچون "صلح یاران" که با هدفِ رسیدگی به پرونده‌های اختلافات و قصاص مساعدت می‌کنند و منتج به امنیت پایدار می‌شود، پارسال با مشارکت مردم و بزرگان قبایل، ۹۰ پرونده قصاص منجر به صلح و سازش شد که به امنیت پایدار کمک می‌کند و از ابتدای سال تا کنون ۷۲ پرونده‌ی قصاص منجر به صلح و سازش شده است. نگاه دستگاه قضایی استان در استفاده بهینه از این ظرفیت برای ایجاد امنیت پایدار در خوزستان است.

جعفری چگنی درباره‌ی مکانیزه کردن خدمات قضایی توضیح داد: اولویت ما برای سال ۱۴۰۲ مکانیزه کردنِ خدمات قضایی است و در زمینه هوشمندسازی شاهد ارتقا جایگاه دادگستری استان خوزستان بودیم که یکی از آیتم‌ها در مسئله‌ی دادرسی الکترونیکی بود.

جعفری چگنی افزود: مثلا در زمینه سوء پیشینه‌های کیفری قبلا حدود ۲۴ ساعت طول می‌کشید درصورتی که اکنون بدون مراجعه به دستگاه قضایی به ۷ ساعت یعنی کمتر از یک روز از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی انجام می‌شود و رتبه سوم را به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در سطح کشور دریافت کردیم.

وی افزود: در زمینه جرائم خورد ۱۶ درصد کاهش داشتیم که همراهی سایر دستگاه‌ها در مسئله پیشگیری از وقوع جرم صورت گرفته است. دستگاه‌های مختلف لازم است در این زمینه با سیستم قضایی همراهی داشته باشند.

رفعِ موانعِ صنایع

این مقام مسئول گفت: در زمینه حمایت از تولید و اشتغال و رفع موانع حقوقی و قضایی صنایع تولیدی ۱۶۱ جلسه در ستاد اجرایی سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی داشتیم که ۲۵۲ درخواست به دبیرخانه واصل شد و ۲۵۸ مصوبه داشتیم که مانع بیکاری حدود ۲ هزار و ۳۴۰ کارگر در سطح واحدهای تولیدی و صنعتی استان شد.

دادستان عمومی و انقلاب خوزستان گفت: موانعی در سطح مجوزها وجود دارد که باید به سمت کاهش استعلامات و... برویم که موانعی برای بنگاه‌های اقتصادی ایجاد کرده بود. بانک‌ها در زمینه‌ی اعتبارات باید تعهداتشان را عملی کنند و سخت گیری‌هایی وجود داشت که در این زمینه نیز ورود کردیم که در نتیجه مانع تعطیلی خیلی از واحدهای تولیدی شد.

انتهای پیام
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز