تهران ۲۸.۷۳° كمينه ۲۸.۷۳°  بیشینه ۲۸.۹۹°
۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۸
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

اعتبار کالابرگ افزایش نیافت

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
یعقوب اندایش، درباره افزایش اعتبار کالابرگ توضیح داد که تیم اقتصادی دولت هنوز درباره عدد و تعداد دقیق مشمولان طرح افزایش اعتبار کالابرگ به توافق نهایی نرسیده‌اند و پس از اعلام اجرایی خواهد شد.
کد خبر: 132
هانیه سادات احمدی نویسنده: هانیه سادات احمدی
 

به گزارش معاصر،معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، درباره آخرین وضعیت افزایش اعتبار کالابرگ برای برخی از خانواده‌ها، گفت: تیم اقتصادی دولت هنوز درباره عدد و تعداد دقیق مشمولان طرح افزایش اعتبار کالابرگ به توافق نهایی نرسیده‌اند. همه تلاش دولت این است که شرایط بهره‌مندی تعداد بیشتری از هموطنان را مهیا کند.

وی تاکید کرد: یکی از چالش‌های اصلی اجرای این طرح، تامین منابع پایدار است و پس از تصویب و ابلاغ عدد دقیق منابع کالابرگ در سازمان برنامه و بودجه، طرح افزایش اعتبار کالابرگ اجرایی و آغاز می‌شود.

 طبق گفته رئیس جمهوری قرار بود مرحله جدید کالابرگ با افزایش همراه باشد اما این اتفاق رخ نداد و امروز (چهارشنبه - ۱۵ مهر ۱۴۰۵) همان کالابرگ یک میلیون تومانی برای هر نفر، به حساب سرپرستان خانواری که رقم آخر کد ملی آن‌ها ۰، ۱ و ۲ بود واریز شد.

همچنین خانوارهایی که رقم پایانی کد ملی سرپرست آنها ۳ تا ۶ است، از ۲۵ مهرماه مشمول دریافت کالابرگ خواهند بود. خانوارهایی که رقم پایانی کد ملی سرپرست آنها ۷، ۸ یا ۹ است، از پنجم آبان‌ماه می‌توانند از کالابرگ یک میلیون تومانی مهرماه خود استفاده کنند.

گفتنی است؛ در حالی مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز (چهارشنبه - ۱۵ مهر) واریز شد که طی هفته‌های اخیر رئیس‌جمهور و اعضای دولت از افزایش اعتبار کالابرگ یک میلیونی برای برخی خانوارها و تغییر شیوه شناسایی مشمولان خبر داده بودند. با این حال، اطلاعیه امروز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تخصیص اعتبار یک میلیون تومانی به ازای هر نفر برای نخستین گروه مشمولان حکایت داشت تا مشخص شود که برخلاف اعلام‌ها، در عمل افزایشی برای مشمولان صورت نگرفت.

 

انتهای پیام
اشتراک گذاری :
ارسال نظر
captcha

آخرین اخبار روز