
به گزارش معاصر به نقل از اسپوتنیک، «دونالد ترامپ»، رئیسجمهوری پیشین ایالات متحده، گردهمایی طرفداران خود در ایالات «آیووا» را، به دلیل پیشبینی وقوع توفان، لغو کرد.
ترامپ، چند ساعت پیش از شروع این گردهمایی، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی شخصی خود، تروث سوشیال، اعلام کرد: «هشدار توفان در آیووا. برای ایمنی وطنپرستان، از ما خواسته شده است تا گردهمایی امروز را به تأخیر انداخته یا لغو کنیم».
ترامپ در ادامه از طرفدارانش خواست تا، با توجه به احتمال وقوع توفان، به مکانهای امن بروند و زمان جدید برگزاری گردهمایی، در آینده نزدیک اعلام خواهد شد.
ترامپ حضور خود در انتخابات ریاستجمهوری سال 2024 را در اواخر سال گذشته میلادی رسماً اعلام کرد و براساس نظرسنجیهای اخیر در انتخابات درونحزبی جمهوریخواهان (از سایر رقبای خود) جلوتر است.
مترجم: اردوان ملکپور
انتهای پیام