اخبار معاصر: دوستی همیشه میگوید سیب را باید کامل خورد. با هسته و سر و ته و پوست
و همه گوشت و جانش. برای همین است شاید که بعضی معتقدند پوست سیب را به جای بازیافت
یا کمپوست، باید نوشید. باید دم کرد و گذاشت عطرش با چوب دارچین و کمی هل، خانه را
پرکند. این بار چای گرم پوست سیب
را پیشنهاد میکنیم که نوشیدنی نابی است در این شبهای پرسوز پاییزی.
موادی که لازم داریم:
– پوست و مغز و هسته سه تا چهار سیبی
که قبلا بلعیدهایم
– دو و نیم تا سه پیمانه آب
– چوب دارچین (اگر نداریم پودر دارچین(
– عسل یا هر شیرینکنندهای که دوست
داریم
– گل سرخ خشک و هل ساییده و یک عدد
میخک (دلبخواه(
– یک تا دو حبه زنجبیل تازه
– آب لیمو ترش تازه
روش:
شاید یکی از سادهترین نوشیدنیهایی باشد که درست میکنیم. کم کارترین
و تنبلانهترین حتی. کافی است پوست سیبها را همراه با بقیه مواد غیر از شیرینکننده،
در آب بجوشانیم تا جانشان دربرود و رنگشان بپرد. آب که باید همه اجزا را دربرگرفته
باشد، رنگ تیرهای میگیرد. شاید این مرحله نزدیک به نیم ساعت طول بکشد. باید روی شعله
پایین و حرارت کم بجوشد و آب بخار شود. به اندازه دو لیوان کوچک از آب میماند و باید
آن را صاف کنیم.
مواد را در آبکش کنار میگذاریم و چای آمادهشده را در لیوان یا استکان
میریزیم و با عسل و لیمو مینوشیم و گرم میشویم و سرشار از سیبی که باید همه وجودش
را خورد و نوشید.
انتهای پیام/
منبع: گوشه
انتهای پیام