تهران ۲۵.۶۷° كمينه ۲۵.۴°  بیشینه ۲۶.۷۹°

۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸

نوشیدن پوست سیب

دوستی همیشه می‌گوید سیب را باید کامل خورد. با هسته و سر و ته و پوست و همه گوشت و جانش.
کد خبر: ۶۸۶۰
اخبار معاصر: دوستی همیشه می‌گوید سیب را باید کامل خورد. با هسته و سر و ته و پوست و همه گوشت و جانش. برای همین است شاید که بعضی معتقدند پوست سیب را به جای بازیافت یا کمپوست، باید نوشید. باید دم کرد و گذاشت عطرش با چوب دارچین و کمی هل، خانه را پرکند. این بار چای گرم پوست سیب را پیشنهاد می‌کنیم که نوشیدنی نابی است در این شب‌های پرسوز پاییزی.

نوشیدن پوست سیب

موادی که لازم داریم:

پوست و مغز و هسته سه تا چهار سیبی که قبلا بلعیده‌ایم

دو و نیم تا سه پیمانه آب

چوب دارچین (اگر نداریم پودر دارچین(

عسل یا هر شیرین‌کننده‌ای که دوست داریم

گل سرخ خشک و هل ساییده و یک عدد میخک (دلبخواه(

یک تا دو حبه زنجبیل تازه

آب لیمو ترش تازه


نوشیدن پوست سیب

روش:

شاید یکی از ساده‌ترین نوشیدنی‌هایی باشد که درست می‌کنیم. کم کارترین و تنبلانه‌ترین حتی. کافی است پوست سیب‌ها را همراه با بقیه مواد غیر از شیرین‌کننده، در آب بجوشانیم تا جانشان دربرود و رنگشان بپرد. آب که باید همه اجزا را دربرگرفته باشد، رنگ تیره‌ای می‌گیرد. شاید این مرحله نزدیک به نیم ساعت طول بکشد. باید روی شعله پایین و حرارت کم بجوشد و آب بخار شود. به اندازه دو لیوان کوچک از آب می‌ماند و باید آن را صاف کنیم.

مواد را در آبکش کنار می‌گذاریم و چای آماده‌شده را در لیوان یا استکان می‌ریزیم و با عسل و لیمو می‌نوشیم و گرم می‌شویم و سرشار از سیبی که باید همه وجودش را خورد و نوشید.


نوشیدن پوست سیب

انتهای پیام/

منبع: گوشه



انتهای پیام
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز