به گزارش معاصر، ساعتی پیش در صحن شورای شهر شیراز اعلام شد که یکی از مدیران شهری شیراز به دست افراد ناشناس به قتل رسیده است.
پس از اعلام خبر صحن شورای شهر شیراز بلافاصله تعطیل شد.
هنوز اطلاعات دقیقی از چگونگی قتل این مدیر شهری در دست نیست، اما خبرنگار تسنیم کسب اطلاع کرد که این مدیر شهری، شهردار منطقه ۵ شیراز بوده که به قتل رسیده است.
مرکز اطلاعرسانی پلیس فارس اعلام کرد: در بررسیهای اولیه مشخص شده که شهردار منطقه ۵ در منزل خودش در خیابان شهید آقایی شیراز به صورت مشکوک فوت کرده است.
جزئیات بیشتری از این حادثه به صورت رسمی از هیچ منبع رسمی هنوز اعلام نشده و تحقیقات ادامه دارد و نتایج بیشتر متعاقباً اعلام میشود.
گفتنی است ساعتی پیش یکصد و پنجاه و سومین جلسه علنی ششمین دوره شورای اسلامی شهر شیراز که بعد از ظهر یکشنبه از ساعت ۱۴ آغاز شده بود به سبب شنیده شدن خبر فوت شهردار منطقه ۵ به ناگاه نیمه تمام ماند.
تیمهای پلیس آگاهی استان فارس و پزشکی قانونی هم اکنون در محل حادثه حاضر هستند و به محض اعلام جزئیات دقیق، اطلاعرسانی خواهد شد.