پیام های خود را برای انتشار می توانید در قسمت "تماس با ما" ارسال کنید      
تهران ° كمينه °  بیشینه °

آرشیو

از تاريخ:
تا تاریخ:
تعداد نتايج:
1
نخستین سفر خارجه رئیس جمهور: پزشکیان به عراق رفت/فیلم

مسعود پزشکیان در اولین سفر خارجی خود به عنوان رئیس‌جمهور اسلامی ایران، عازم عراق شد.

پزشکیان در دیدار با سربازان گمنام امام زمان (عج)؛ وزارت اطلاعات باید از سرمایه‌های مادی و معنوی و منابع انسانی کشور محافظت کند

- رئیس‌جمهور خطاب به سربازان گمنام امام زمان(عج الله)، گفت: باید نتیجه زحمت شما حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی و منابع انسانی کشور باشد. نباید نسبت به خروج نخبگان و سرمایه‌های مادی کشور بی‌تفاوت باشیم و باید ریشه‌های آن را شناسایی کرد.

پزشکیان: تهران با مشکلاتی دست به گریبان است که هیچ راه‌حلی جز انتقال مرکزیت نداریم

رئیس جمهور گفت: تهران به عنوان پایتخت کشور با مشکلاتی دست به گریبان است که هیچ راه‌حلی جز انتقال مرکزیت نداریم؛ کمبود آب، نشست زمین، آلودگی هوا و امثال آن با تداوم سیاست‌ها و اقداماتی که تا به حال اتخاذ و اجرا شده‌اند، فقط تشدید شده و راه‌حل اساسی جابجایی مرکزیت سیاسی و اقتصادی کشور است.

روزنامه اطلاعات نوشت: صداقت پزشکیان، صداوسیما را در اولین مصاحبه تلویزیونی ناکام کرد

اولین گفتگوی تلویزیونی رئیس جمهور محبوب را دیدیم و شنیدیم، خواسته بودند او را در چارچوب بگذارند و سوالات از پیش تعیین شده را مطرح کنند، حرف در دهانش بگذارند و وعده و وعید بشنوند و بعد ها مدعی شوند!

پزشکیان درنخستین گفت‌وگوی تلویزیونی : باید وحدت داخلی ایجاد شود/وعده ای نمی دهم که نتوانم عمل کنم

رئیس‌جمهور گفت: ایران برای یک دسته، گروه و جناح نیست؛ باید به بودن ایرانیان در کشور افتخار کنیم و به آنان اطمینان دهیم که اگر به ایران برگشتند برایشان پرونده درست نمی‌کنیم، اذیتشان نمی‌کنیم و آنان را از رفتن محروم نمی‌کنیم.

مصاحبه های معاصر