تهران ۱۶.۷۳° كمينه ۱۴.۷۹°  بیشینه ۱۶.۹۹°
۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۹

رییسی: سامان دهی کامل هفت تپه نیازمند گام‌های تکمیلی است/تعهد دولت به رفع بیکاری

آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیات همراه صبح پنجشنبه در بدو ورود به فرودگاه دزفول از سوی استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان استانی مورد استقبال قرار گرفت.
کد خبر: ۶۳۰۳۵

رییسی: سامان دهی کامل هفت تپه نیازمند گام‌های تکمیلی است/تعهد دولت به رفع بیکاری

به گزارش معاصر به نقل از ایرنا؛ آیت الله سید ابراهیم رییسی رییس جمهور گفت: تعیین تکلیف شرکت هفت تپه کار بسیار مهمی بود، ولی برای سامان بخشی وضعیت آن نیاز به گام های تکمیلی است.

آیت الله رییسی روز پنجشنبه در جریان سفر استانی خود به خوزستان با حضور در شرکت هفت تپه و جمع کارکنان آن افزود: حضور در جمع کارگران هفت تپه فرصتی برای شنیدن بدون واسطه مطالبات آنان است.

وی اشتغال را یکی از مسایل مهم کشور دانست و ادامه داد: وضعیت اشتغال به ویژه در خوزستان و به طور خاص در برخی مناطق این استان از دغدغه های جدی دولت سیزدهم است.

رییس جمهور با تاکید بر لزوم کار جدی و موثر برای رفع بیکاری در کشور و خوزستان گفت: خوزستان دارای جوانان توانمندی است که حق آنها داشتن زندگی باعزت و شرافتمندانه است.

رییس جمهور ادامه داد: دولت سیزدهم خود را ملزم به رفع بیکاری و ایجاد اشتغال جوانان می داند و در این زمینه تمام تلاش خود را به کار گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، جمعی از کارگران طرح کشت و صنعت هفت‌تپه پیش از سفر رییس جمهور به استان خوزستان با ارسال نامه ای از وی خواستند تا به منظور حمایت از قشر کارگر در این شرکت حضور یابد.

این کارگران در نامه خود ضمن دعوت از آیت الله رییسی به عنوان پدری دلسوز برای حضور در جمع کارگزان این شرکت، بر استحکام روابط دولت و کارگران و رفع موانع تولید با همت دولت سیزدهم تاکید کردند.

هفت تپه خوزستان که پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم به دلیل اعتصاب های کارگری سرخط اخبار رسانه ها بود و صدها کارگر این شرکت آینده شغلی برای خود متصور نبودند، با تشکیل دولت سیزدهم و گره گشایی از مشکل های این شرکت، بار دیگر حلاوت کار و تولید کام کارگران این شرکت را شیرین کرد.

با وجود اینکه مدیریت این شرکت پس از خلع ید مالک بخش خصوصی آن به شرکت صنایع جانبی نیشکر واگذار شد ولی تا کنون به دلیل تعیین تکلیف نشدن مالکیت این شرکت، همچنان مشکلاتی برای توسعه بیشتر پیشرو دارد.

به همین دلیلی انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر خوزستان به مطالبه امروز کارگران این شرکت تبدیل شده است.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان اولین تولید کننده شکر از نیشکر در ایران در هجدهم آذرماه سال ۱۳۴۰ افتتاح گردید. شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلو متری شمال اهواز قرار دارد.

براساس این گزارش، آیت الله رییسی هم با حضور در جمع کارگران شرکت هفت تپه به نامه جمعی از کارگران این شرکت که از رییس جمهور برای حضور در جمعشان دعوت کردند بودند، لبیک گفت. رییس جمهور کشورمان بعد از ظهر امروز در مسیر ریلی اندیمشک به اهواز، با دیدن مردم و کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در کنار ریل قطار دستور توقف قطار را صادر کرد.بر اساس این گزارش،

رییس جمهور صبح پنجشنبه همراه با اعضای هیات دولت از طریق فرودگاه دزفول وارد خوزستان شد.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیات همراه صبح پنجشنبه در بدو ورود به فرودگاه دزفول از سوی استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان استانی مورد استقبال قرار گرفت.

تعدادی از نخبگان استان خوزستان و سران عشایر برای استقبال از رئیس جمهور حضور داشتند.

انتهای پیام
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز