تهران ۲۳.۸۵° كمينه ۲۳.۷۳°  بیشینه ۲۴.۷۹°
۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸
معاون تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی:

تولید به شکل زنجیره ای از هزینه های تولید می کاهد

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی گفت: از مزایای تولید به شکل زنجیره در یک واحد این است که تولید در واقع با هزینه کمتر در خود واحد فرآوری می شود زیرا که نقل و انتقال صورت نمی گیرد و بار میکروبی محصولات پایین می آید.
کد خبر: ۷۱۷۰۸
به گزارش خبرگزاری معاصر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمد ابراهیم حسن نژاد که همزمان با دور دوم سفر رئیس جمهور محترم و هیات دولت به این استان سفر کرده است در بازدید از بخش کشاورزی شهرستان خرامه بیان کرد: امروز بخش مربوط به دامپروری و پروژه های مربوط به شهرستان های خرامه، سروستان و کئار بازدید و ارزیابی شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه مرکز ذخیره ژنی توران تیهو در شهرستان خرامه یک واحد پرورش بز سانن و پرورش شتر است، افزود: این واحد به عنوان یک زنجیره است که در آن محصولات فرآوری می شود و یک ابتکار بسیار خوبی در بخش دامپروری به شمار می آید. به گفته وی؛ کارهایی که در حوزه اصلاح نژاد و استفاده از نژادهای جدید و تولید شیر و همچنین محصولی که در خود واحد فرآوری و آماده سازی می شود در نوع خود مهم و قابل توجه است.
او با اشاره به اینکه این واحد یک کار جدیدی است که امیدواریم با حمایت هایی که انجام خواهد شد توسعه پیدا کند، افزود: این واحد نقش بسزایی در افزایش ارزش افزوده و افزایش تولید منطقه دارد. مجتمع پرورش گاو شیری شهرک ایثار شهرستان خرامه یکی دیگر از اماکن مورد بازدید حسن نژاد بود. این مجتمع به مساحت ۵۰ هکتار و با ۱۰۰ واحد ۳۰ راسی گاو شیری طراحی شده که با احداث و به بهره برداری رسیدن این مجتمع اشتغالزایی ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم فراهم خواهد شد.
این مقام مسئول پس از بازدید واحد مذکور عازم شرکت پارس یاوران هیوا مهر شد. این شرکت در سطحی بیش از 14 هزار متر مربع و هزینه کرد ۷۸۰ میلیارد ریالی مجری و تخصیص ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل بند الف تبصره ۵۲ الحاق اعتبارات استانی احداث شده است. این واحد شامل سردخانه دومداره 3 هزار تنی، پسته پاک کنی با ظرفیت ۹۰۰ تن و بخش بسته بندی خشکبار با ظرفیت ۳۱۰ تن است که زمینه اشتغال ۱۵ نفر را به صورت مستقیم و ۶۵ نفر را به صورت غیر مستقیم فراهم آورده است.
حسن نژاد از شرکت دانش بنیان پیشگام اندیشان صنعت آریا نیز بازدید کرد. این شرکت با سطح 10 هزار متر مربع با ۲۰ میلیارد تومان آورده مجری و ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره ۱۸ و با ظرفیت تولید ۴۷۷ تن سالیانه قارچ دکمه ای در حال ساخت است که می تواند به زودی زمینه اشتغال ۲۰ نفر به صورت مستقیم و ۴۰ نفر به شکل غیر مستقیم را فراهم آورد . شرکت دانش بنیان فناور شیمی به رویان فعال در زمینه تولید ترکیبات هیومیک با ظرفیت تولید 2400 تن محصول در سال مقصد بعدی بازدید معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی در شهرستان خرامه بود.
او از مزرعه پرورش الاغ شیری که در 4 هزار متر مربع و با سرمایه گذاری 10 میلیارد تومان راه اندازی شده نیز بازدید و در ادامه راهی شهرستان سروستان شد و از شرکت فارس ورزا که در زمینه فرآوری پسته با میزان جذب ماده خام 3600 تن و ظرفیت تولید سالیانه 1200 تن فعال است بازدید کرد.
این مقام مسئول در ادامه به شرکت کیمیا دانه فارس رفت که در زمینه تولید انواع روغن های خام گیاهی فعال است. این شرکت سالانه ظرفیت جذب 120 هزار تن ماده خام و تولید بیش از 43 هزار تن روغن و 76 هزار تن انواع کنجاله را داراست. بازدید از شرکت گاوداری سیف لبن در شهرستان سروستان و شرکت هور پالیز و واحد پرواربندی گوساله در شهرستان کوار از دیگر برنامه های بازدید معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی بود.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی تاکید کرد: تمرکز بر کشاورزی و امنیت غذایی از سیاست های دولت سیزدهم رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: یکی از سیاست گذاری های اصلی دولت دکتر رئیسی تمرکز بر بخش کشاورزی و صرفا امنیت غذایی است.
 
به گزارش خبرگزاری معاصر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، کریم ذوالفقاری که همزمان با دور دوم سفر رئیس جمهور محترم و هیات دولت به این استان سفر کرده است در حاشیه بازدید از بخش کشاورزی شهرستان سپیدان بیان کرد: انصافا من در سپیدان تحرکات خیلی خوبی دیدم مخصوصا صنایع تبدیلی و تکمیلی و باغداری شهرستان و کلیت استان که استان کشاورزی است.
این مقام مسئول با بیان اینکه سرمایه گذاران، تولیدکنندگان و خدمات دهندگان اصلی بخش کشاورزی کار زنجیره تولید و زنجیره ارزش را انجام می دهند، اظهار کرد: عمده درآمد مردم و محوریت استان روی کشاورزی است و کشور هم روی امنیت غذایی در مورد استان فارس حساب باز کرده است. وی با بیان اینکه خوشبختانه در صنایع تبدیلی اتفاقات خوبی در استان و شهرستان سپیدان دارد می افتد، ابراز کرد: سعی ما بر این است که کمک کنیم مانده طرح ها را از نظر اعتباری تمام کنیم. او با اذعان به اینکه سود در بخش کشاورزی به زمان تولید بر نمی گردد بلکه سود اصلی یک کشاورز پس از تولید است، توضیح داد: سرمایه گذارانی توانمند و علاقه مند در زمینه درجه بندی و بسته بندی، سردخانه، پوره، کنسانتره، طعم دهنده ها و به طور کلی فرآوری های بعد از تولید محصول می توانند سود تولید را به کشاورز برگردانند.
وی با بیان اینکه امیدوار است شهرک صنایع تبدیلی بخش کشاورزی در شهرستان سپیدان ایجاد شود، افزود: با اتفاق افتادن این موضوع مشکل سرمایه گذاران بخش صنایع تبدیلی در حوزه تامین زمین مورد نیاز برای اجرای طرح رفع خواهد شد. بازدید از طرح های تولید کنسانتره و بسته بندی مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی شماره ۳ بنگستان از توابع بخش مرکزی، طرح توسعه باغات در اراضی شیبدار رود شیر، واحد سردخانه ای 5 هزار تنی و بسته بندی میوه و زنجیره ارزش تولید در شهرک صنعتی شهید جاویدی هماشهر از توابع بخش همایجان شهرستان سپیدان از جمله بازدید های ذوالفقاری در شهرستان سپیدان بود.
او در ادامه به شهرستان های ممسنی و کازرون سفر کرد و توانمندی های بخش کشاورزی خصوصا حوزه صنایع تبدیلی و غذایی این شهرستان ها بازدید کرد.
انتهای پیام
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز