تهران ۲۱.۷۳° كمينه ۱۹.۷۹°  بیشینه ۲۱.۹۹°
۱۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶
مدیر شبکه افق:

زمان اعلام نتایج بانک سوژه عمار

مدیر شبکه افق و داور یازدهمین جشنواره عمار راه‌اندازی سایت «قصه ما» توسط جشنواره عمار برای ثبت سوژه‌های مردمی اظهار داشت: اصل این کار اقدام پسندیده و درست است، نه فقط در مستند، بلکه در سینما اولین قدم برای تولید یک اثر خوب، انتخاب سوژه درست، ارزشمند و بکر است؛
کد خبر: ۱۵۱۹۵
سلیم غفوری، مدیر شبکه افق و داور یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در بخش «نهضت جهانی مستضعفین» گفت: تنوع آثار حاضر در این بخش خوب بود یعنی به لحاظ جغرافیایی راجع به قره باغ، کشمیر، آمریکا، سوریه، عراق و...، در این دوره، اثر داشتیم. مثلاً در حوزه سوریه، سال های گذشته بیشتر کارها یا در حوزه مقاومت بود یا راجع به تبعات انسانی جنگ تولید شده بود، اما امسال دو کار تحلیلی هم داشتیم که به علل و عوامل وقوع بحران و جنگ سوریه پرداخته بود که به نظرم جزو رویکردهای مغفول سال‌های گذشته راجع به بحران سوریه و ظهور و بروز تکفیری‌ها در منطقه بود.

وی تاکید کرد:  مجموعا اینکه به لحاظ موضوعی امسال جشنواره از تنوع خوبی برخوردار بود به لحاظ ساختاری هم تبعاً مانند همه جشنواره‌ها برخی آثار از لحاظ ساختاری از قوت بیشتری برخوردار بودند و برخی به لحاظ ساختاری معمولی‌تر بودند یعنی هم اثر خوب داشتیم و هم اثر متوسط.

غفوری یادآور شد: فیلمسازانی که به جشنواره عمار اثر می‌فرستند، از همان دوره‌های ابتدایی در عمار حضور داشته‌اند و امسال که یازدهمین دوره است،  برخی‌ها شاید هفت هشت دوره به طور ثابت در این جشنواره شرکت داشتند، اگر اولین کارهای اینها با کار کنونی‌شان قیاس شود، می‌توان رشد فنی و کیفی را در این آثار مشاهده کرد.

وی اظهار داشت: اگر بخواهیم بگوییم چه چیزی در آثار بچه‌ها مقداری مغفول است، روایت کامل­تر و قصه­گوتر از افراد است. شاید این نوع فیلمسازی یعنی مستندسازی­ای که یک روایت قصه­گو از یک شخصیت، یک خانواده یا غیره است کمتر به چشم می‌خورد. البته یکی دو اثر تلاش کرده بودند به این سمت بروند.

مدیر شبکه افق درباره آنلاین شدن اکران‌های جشنواره عمار بیان کرد: قاعدتا اگر جشنواره در سالن یا در فضای واقعی و عینی برگزار شود شور و نشاط آن بیشتر است، قابلیت تبادل نظر بین سازندگان ایجاد می‌شود و فضای رشدی به وجود می آید و پاتوقی برای تولیدکنندگان برای ایجاد تعاملات مناسب است، با آنلاین شدن جشنواره، این فضای تعامل بین فیلمسازان را از دست داده‌ایم، اما وقتی در چنین وضعیتی قرار می‌گیریم باید تدبیر کنیم و بهترین تدبیر همین بود که فیلم‌ها به شکل برخط اکران شود و گفتگو بین فیلمسازان در قالب برنامه تلویزیونی تجلی پیدا کند و بخشی از آن جبران شود.

غفوری با اشاره به راه‌اندازی سایت «قصه ما» توسط جشنواره عمار برای ثبت سوژه‌های مردمی اظهار داشت: اصل این کار اقدام پسندیده و درست است، نه فقط در مستند، بلکه در سینما اولین قدم برای تولید یک اثر خوب، انتخاب سوژه درست، ارزشمند و بکر است؛ با ایجاد این بانک ایده، سازندگان می‌توانند از آن بهره ببرند و حتماً این اقدام پسندیده و ارزشمند است و نتایج آن در سالهای بعد خود را نشان خواهد داد. مثلاً از هزار ایده‌ای که الان ثبت شده است فرض کنیم ۱۰ درصد آن، ایده‌هایی باشند که قابلیت تصویری شدن و تولید سینمایی را داشته باشند، این یعنی صد کار خوب و این حتما می‌تواند به دوستان فیلمساز در بخش‌های مختلف کمک کند.

با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا، براساس اعلام دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار، از ۱۱ تا ۱۹ دی‌ماه، آثار منتخب جشنواره در بخش‌های «مستند»، «داستانی»، «پویانمایی»، «نماهنگ»، «فیلم ما» و «کلیپ و موشن‌گرافیک»، از طریق سایت عماریار به نشانی Ammaryar.ir  به نمایش درمی‌آیند. تماشای این آثار که به مدت 24ساعت در سایت، نمایش داده می‌شود، بدون هزینه حق اشتراک و رایگان است و اینترنت مصرفی هم برای مخاطبان نیم‌بها حساب می‌شود.

ویژه برنامه تلویزیونی یازدهمین جشنواره عمار نیز در ایام برگزاری آن، هر شب ساعت 21 از شبکه افق به روی آنتن می رود.
انتهای پیام
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز