تهران ۱۸.۸۵° كمينه ۱۸.۷۳°  بیشینه ۱۸.۹۹°
۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲
مدیرکل میراث‌فرهنگی:

آثار ۹ هزار ساله البرز خارج از استان نگهداری می‌شود

تپه ۹ هزار ساله ازبکی آثار بسیار ارزشمندی دارد اما به دلیل نبود یک موزه مرکزی برای به نمایش گذاشتن میراث‌کهن استان البرز از استان خارج شده و در موزه ملی نگهداری می‌شوند.
کد خبر: ۶۶۱۱۴

به گزارش معاصر؛  مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز گفت: البرز در زمینه میراث‌فرهنگی، آثار و محوطه‌های کهنی چون تپه ۹ هزار ساله ازبکی دارد که آثار بسیار ارزشمندی در این محوطه یافت شده اما به دلیل نبود یک موزه مرکزی برای به نمایش گذاشتن میراث‌کهن استان البرز از استان خارج شده و در موزه ملی نگهداری می‌شوند.

 رحیم خاکی در نشست تخصصی بررسی روند تسهیل حمایت از تأسیسات گردشگری و هنرمندان صنایع‌دستی استان البرز که با حضور فرزاد قدوسی مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری، رضا جعفری مدیرکل امور اقتصادی و دارایی، عبدالله دارایی مدیر کل کار و رفاه اجتماعی و علیرضا دبیری رئیس صندوق کارآفرینی امید البرز برگزار شد، ضمن قدردانی از اهتمام مدیران اقتصادی نسبت به تأمین اعتبارات مورد نیاز اداره‌کل بیان کرد: ظرفیت‌های این استان در زمینه‌های مختلف گردشگری، فرهنگی وصنایع‌دستی بسیار خوب است. در زمینه صنایع‌دستی از ۲۹۵ رشته مصوب کشور حدود ۸۵ رشته در استان فعال هستند. از همین رو در طول سال‌های تأسیس این اداره‌کل، بیش از ۹ هزار پروانه کارگاهی، تولید انفرادی و کارت شناسایی صادر شده که نشان از حضور فعال هنرمندان در البرز دارد.

به گفته رحیم خاکی تسهیل روند جذب اعتبارات برای تجهیز کارگاه‌ها، حمایت از هنرمندان و برگزاری کارگاه آموزشی برای صادرات محصولات توسط تولیدکنندگان از جمله موضوعاتی است که مد نظر قرار دارد و به‌زودی کارگاه آموزشی صادراتی با همکاری اتاق بازرگانی برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز با اشاره به اینکه همه این اقدامات نیازمند جذب اعتبارات است و طرح‌های ارزشمندی نیز برای هزینه‌کرد اعتبارات وجود دارد، تصریح کرد: البرز در زمینه میراث‌فرهنگی، آثار و محوطه‌های کهنی چون تپه ۹ هزار ساله ازبکی دارد که آثار بسیار ارزشمندی در این محوطه یافت شده اما به دلیل نبود یک موزه مرکزی برای به نمایش گذاشتن میراث‌کهن استان البرز از استان خارج شده و در موزه ملی نگهداری می‌شوند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز گفت: صنعت گردشگری به تسهیلات کلان نیاز دارد. بزرگترین شهرک‌های دارویی و صنعتی در استان البرز فعالیت‌می‌کنند که هتل مناسبی برای اسکان میهمانان این حوزه نداریم در حالی که برخی پروژه‌های هتل‌سازی بر زمین مانده و نیاز به حمایت دارند.

خاکی با بیان اینکه میراث‌فرهنگی استان البرز نیاز به اعتبارات بیشتری دارد، گفت: کارگروهی مشترک میان اداره‌کل میراث‌فرهنگی و ادارات کل اقتصادی استان البرز تشکیل شده و در این خصوص برنامه‌ریزی خواهند کرد.

انتهای پیام
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز