تهران ۱۶.۹۹° كمينه ۱۴.۷۹°  بیشینه ۱۶.۹۹°
۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۴

دمنوش گل‎‏گاوزبان را چگونه درست کنیم؟

گل گاوزبان یکی از گیاهانی است که خواص بسیاری برای بدن دارد. یکی از خواص گل گاوزبان آرام بخش بودن و کم کردن استرس است. با دستور زیر یک دمنوش گل گاوزبان خوش طعم و خوش رنگ برای عصرهای پاییزی درست کنید.
کد خبر: ۲۶۶۶
اخبار معاصر: آموزش دم کردن گل گاوزبان
مواد اولیه برای دم کردن گل گاوزبان :

گل گاوزبان : ۱/۳ پیمانه
لیمو امانی : کوچک دو عدد
نبات : ۱/۴پیمانه
آب جوش : به میزان لازم

طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان :

داخل قوری که گنجایش سه پیمانه آب جوش را داشته باشد، گل گاوزبان و نبات را ریخته، سپس لیمو امانی‌ها را شسته و با چنگال روی پوست آن چند سوراخ ایجاد می‌کنیم.
لیموها را به محتویات قوری اضافه کرده و قوری را از آب جوش پر می‌‌نماییم.
سپس روی بخار کتری یا سماور قرار داده و دم نوش را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه دم می‌کنیم.
قبل از این‌که دم نوش را در فنجان یا لیوان بریزیم یک بار مواد داخل قوری را هم می‌زنیم یا این‌که یک پیمانه از دم نوش را در لیوان ریخته، سپس آن را دوباره به قوری برگردانیم، تا محتویات قوری یک‌دست شود.

این دم نوش مسکنی است برای کسانی که خسته هستند یا دچار استرس می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع : ashpaziema.com

  انتهای پیام
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز