تهران ۲۰.۶۷° كمينه ۲۰.۴°  بیشینه ۲۰.۹۹°
۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۸
قائم‌مقام وزیر ارشاد:

تصمیمات مهمی را برای رسیدن به سینمای سالم پیش گرفتیم

یقین داریم هر چقدر پای خانواده بایستیم جامعه‌ شاداب‌تری خواهیم داشت.
کد خبر: ۶۸۲۹۷

 

 به گزارش معاصر؛ قائم‌مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که در حوزه سینما تصمیمات مهمی را برای رسیدن به سینمای سالم و خانواده‌محور پیش گرفتیم، گفت: یقین داریم هر چقدر پای خانواده بایستیم جامعه‌ شاداب‌تری خواهیم داشت.

سید محمد هاشمی اظهار داشت: بخش قابل توجهی از فیلم‌های فعلی در حال پخش و اکران، فیلم‌هایی است که مجوز ساخت و نمایش از دولت قبل دارند و به خاطر کرونا در صف اکران یا پشت میز مانده بودند و به تدریج در نوبت اکران قرار می‌گیرند.

وی افزود: برخی مواقع مواردی نظیر این‌که چرا به فلان فیلم مجوز داده و یا این که چرا فلان فیلم پخش شده، مشکلی در آن فیلم بوده و امثال اینها مطرح می‌شود که در جواب می توان گفت وقتی فیلمی مجوز دارد باید برای اکران در سینما برود.

قائم‌مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: در تعاملی که با مجموعه تولیدکنندگان و تهیه‌کنندگان فیلم‌ها داشتیم موارد بسیاری بوده که با وجود داشتن مجوز ساخت و نمایش، خواهش کردیم اصلاحات دیگری را در فیلم انجام دهند که همکاری کردند و این اتفاق افتاد.

رکورد بی‌سابقه تولیدات فارابی

هاشمی در زمینه تولید نیز گفت: تولیدات فارابی طی سال گذشته، در چند سال اخیر رکورد بی سابقه‌ای از نظر محتوا و سلامتی محتوا داشته است. امسال هم قله‌های رفیع‌تری را در فرم و تولید فتح خواهد کرد.

تهیه‌کنندگان دغدغه‌های وزارت فرهنگ را می‌دانند

وی اظهار داشت: با دیالوگ‌ها و گفت و گوهایی که با مجموعه تهیه‌کنندگان و سازندگان فیلم‌ها شده، آنها فهمیده‌اند که دغدغه‌ها و خطوط سبزی که مجموعه وزارتخانه به دنبال آنهاست چیست. این گفت و گو شکل گرفته و می‌دانند ما دنبال سینمای امید و خانواده محور و دنبال سینمایی هستیم که ارزش‌های اصلی انقلاب و تاریخ انقلاب و ایران را به خوبی برای مردم به نمایش بگذارد و این‌ها چیزهایی است که در گفت و گو با اهالی هنر، رسانه و سینما کاملا مشهود است. به نظرم در مجموعه سینما اتفاق‌های بزرگی افتاده است. جشنواره(فجر) سال گذشته هم از همین نشانه‌ها بود. از فیلم‌هایی که آمد و جایزه‌هایی که داده و امثال اینها خود نشانگر آن بود.

قائم‌مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآوری کرد: تعدادی از سینماگران با من جلسه‌ای داشتند و سوال خوبی مطرح کردند و درخواستی داشتند؛ این که ما برخی مواقع از عدم تعیین تکلیف اذیت می شویم. ما اگر بدانیم مخاطبی که پشت میز مدیریت سینما نشسته چه چیزی از ما می‌خواهد طبیعتا هم می‌دانیم با او با چه ادبیات و محتوایی گفت و گو کنیم و بحث را چگونه پیش ببریم. آن سینماگر می‌گفت خوبی شما این است که با خودتان تعیین تکلیف کردید و می‌دانید در سینمای ایران دنبال چه چیزی هستید و این در مجموعه سینمای ما وجود دارد و در این گفت و گوها هم کاملا روشن شد.

هاشمی گفت: هیچ چیزی مانند خانواده قدرت تمدنی و گفتمانی ما را به رخ جهان نمی‌کشد و این مساله‌ای است که ذات هر ایرانی قداست چنین مفهومی را می‌داند. این خشت‌بنای اولیه و محترم هر جامعه‌ای بویژه جامعه ایرانی است. از اول در سینما ما دنبال این مساله بودیم.

قائم‌مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: یکی از کارهایی که برای ترویج این موضوع و اهمیت و جلوه دادن به این کار انجام دادیم، جشنواره بین‌المللی حوا بود که امسال برای اولین بار برگزار شد که هم استقبال و هم هدفگذاری‌ها خوب بود و محقق شد و با جمع‌بندی‌هایی که دبیرخانه دارد در سال‌های آتی هم با قوام و گرمی مضاعفی این کار را پیش خواهیم برد.

هر چقدر پای خانواده بایستیم جامعه شاداب‌تری را خواهیم داشت

وی تاکید کرد: یقین داریم هر چقدر پای خانواده بایستیم جامعه شاداب‌تری را خواهیم داشت و ما از ابزار هنر برای این کار بر حسب وظیفه‌مان در همه عرصه‌ها از جمله مهمترین که سینماست باید استفاده کنیم. به تعبیر یکی از مراجع که فرموده بودند اگر سینما در زمان پیامبر اکرم(ص) بود یکی از ابزارهای رسالت بود و این به خاطر اهمیت این حوزه و عرصه است.

انتهای پیام
منبع: ایرنا
اشتراک گذاری :
برچسب ها : وزیر ارشاد سینما
ارسال نظر

آخرین اخبار روز