9 روش برای کاهش کلسترول در 10ثانیه
مطالعات محققان دانشگاه جانز هاپکینز نشان می دهد که پیاده روی روزانه، مصرف آجیل، چای سبز، گریپ فروت و غلات سبوس دار و نوشیدن آب به کاهش کلسترول کمک می کند.
اخبار معاصر: جنس غشای سلول ها از جنس کلسترول است و بدن برای اعمال حیاتی خود از جمله تولید هورمون ها به این ماده حیاتی نیاز دارد.
بعضی
از مواد غذایی مانند زرده تخم مرغ، گوشت و فرآورده های لبنی حاوی کلسترول
هستند ولی قسمت عمده این ماده توسط بدن تولید می شود. دو نوع از
لیپوپروتئین ها، کلسترول و دیگر موارد را از طریق جریان خون حمل می کنند.
این
دو نوع لیپوپروتئین HDL و LDL نام دارند. کلسترول مفید یا HDL، کلسترول
اضافی را وارد کبد کرده و از بدن خارج می کند. سطح بالای HDL برای سلامت
قلب مفید است و از بروز حمله قلبی و سکته مغزی جلوگیری می کند. کلسترول
LDL، کلسترول اضافی بدن را وارد جریان خون می کند و سبب ضخیم شدن رگ های
خونی می شود.
این کلسترول برای سلامت قلب مضر است و احتمال سکته را
افزایش می دهد. مطالعات محققان دانشگاه جانز هاپکینز نشان می دهد که با 9
روش کوتاه و ساده می توان سطح کلسترول بد را در مدت 10 ثانیه کاهش داد.
۱- آببنوشید
تحقیقات
نشان می دهد که نوشیدن روزی پنج لیوان یا بیشتر آب، سبب کاهش کلسترول شده و
احتمال بیماری های قلبی را 50 تا 60 درصد کاهش می دهد.
۲- ۳۰ دقیقه پیادهرویروزانه
مطالعات
محققان کلینیک مایو نشان می دهد که روزی 30 دقیقه پیاده روی نقش موثری در
کاهش کلسترول و کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی دارد.
۳-گریپ فروت بخورید
مصرف
روزانه یک عدد گریپ فروت سبب کاهش 11 درصد کلسترول خون می شود. این میوه
علاوه بر کاهش کلسترول، به کاهش وزن کمک می کند و خاصیت ضد سرطانی دارد و
اختلال خواب را از بین می برد.
۴- در وعده های غذایی از سبوس استفاده کنید
غلات و مواد حاوی فیبر و سبوس، مرگ ناشی از بیماری های قلبی را 20 درصد کاهش می دهند.
۵- از چای سبز غافل نشوید
چای سبز یکی از موثرترین مواد غذایی در کاهش کلسترول است.
۶-از سبزی های حاوی برگ سبز استفاده کنید و زیاد سالاد بخورید
۷-کره و غذاهای چرب نخورید
۸-آجیل بهترین میان وعده است و احتمال بیماری های قلبی را 30 درصد کاهش می دهد.
۹-قبل از خرید، برچسب مواد غذایی را با دقت بخوانید و مواد غذایی چرب مانند سس مایونز را وارد خانه نکنید.
انتهای پیام/
انتهای پیام