تهران ۳۲.۷۹° كمينه ۳۲.۶۲°  بیشینه ۳۴.۷۹°
۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۳

کاهش پیشرفت آب مروارید با مصرف کلم بروکلی و اسفناج

یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: مصرف کلم بروکلی و اسفناج پخته، احتمال پیشرفت آب مروارید را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۱۸۹۸
اخبار معاصر: امیر حسین وجدانی گفت: آب مروارید یکی از دلایل شایع کاهش بینایی قابل برگشت است که از تجمع علل محیطی و فردی به وجود می آید.

وی افزود: مصرف کلم سفید، کلم بروکلی و اسفناج پخته دو بار در هفته احتمال پیشرفت آب مروارید را کاهش می دهد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: داخل چشم انسان لنزی قرار دارد که از دوران جنینی وظیفه تطابق و تشکیل تصویر روی شبکیه را بر عهده دارد که با افزایش سن، پروتئین های داخل آن حالت شفافیت خود را از دست می دهند و به این حالت کدورت چشم، کاتاراکت یا آب مروارید اطلاق می شود.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا
انتهای پیام
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز